Çorlu TSO Kalite Gözetim Tetkiki´nden Tam Not Aldı

4 Eylül 2014
Çorlu TSO Kalite Gözetim Tetkiki´nden Tam Not Aldı
Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO)  TS EN ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi  Gözetim Tetkiki 04 Eylül 2014 Perşembe günü  Türk Standartları Enstitüsü (TSE)  İstanbul Personel ve Sistem Belgelendirme Müdürlüğü Baş Tetkik Görevlisi A.Tekin Özgen tarafından gerçekleşmiş ve başarıyla sonuçlanmıştır.

Çorlu TSO'da verilen hizmetlerin etkin, kaliteli, verimli ve dolayısıyla müşteri memnuniyetini artırmaya yönelik olarak yapmış olduğu çalışmalar sonucunda Major ve Minör hatanın tespit edilmediği, tetkik neticesinde Çorlu TSO, TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Belgesinin devamlılığına karar verilmiştir.

"HİZMETLERİMİZİN STANDARTLARA UYGUN OLMASI BİZLERİ GURURLANDIRIYOR"

Bir gün boyunca titizlikle süren gözetim tetkikinin başarı ile tamamlandığını belirten Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün; "Bağımsız bir göz tarafından yapılan bu değerlendirme bizleri son derece mutlu etmiştir. Biz duvarlara asılan belgeden ziyade, üyelerimizin ve tüm halkımızın memnuniyetini esas alarak hizmet vermeye devam ediyoruz. Bu hizmetlerimizin de standartlara uygun olması bizleri gururlandırmıştır" dedi.