Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Köroğlu “Yerel Kalkınmanın Anahtarı: Yöresel Ürünler” Konulu Panel’e Katıldı

2 Eylül 2014
Yöresel ürünlerin markalaşması ve ticari değer kazanması yolunda önemli bir buluş noktası haline gelen Yörex-Yöresel  Ürünler Fuarı'nın beşincisi bu yıl 22-26 Ekim 2014 tarihlerinde Antalya Expo Center'da düzenlenecektir.

Türkiye Odalar ve  Borsalar Birliği'nin öncülüğünde düzenlenecek olan fuarın tanıtım ve duyurusunun daha etkin yapılabilmesini sağlamak üzere  bölgesel toplantılar yapılmaktadır.

Buna istinaden; Edirne Ticaret  Borsası'nın ev sahipliğinde  düzenlenen "Yerel Kalkınmanın Anahtarı: Yöresel Ürünler" konulu panel 01 Eylül 2014 Pazartesi günü Edirne TB'de gerçekleşti. Toplantıya Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Köroğlu katılımda bulundu.