Çorlu TSO´da Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Sertifika Töreni Gerçekleşti

18 Haziran 2014
Çorlu TSO´da Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Sertifika Töreni Gerçekleşti

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası ve KOSGEB işbirliğiyle; 05 - 15 Mayıs 2014 tarihleri arasında düzenlenen "Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi" tamamlanmıştır.

Eğitim sonunda sertifika almaya hak kazanan katılımcılar için KOSGEB Tekirdağ Hizmet Merkezi Müdürü Sayın Özay Cebeci'nin katılımlarıyla 18 Haziran 2014 Çarşamba günü Odamız Meclis Salonu'nda sertifika töreni gerçekleştirildi.

Sertifika Törenine; KOSGEB Tekirdağ Hizmet Merkezi Müdürü Sayın Özay Cebeci, Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları; İsmail Köroğlu ve Engin Adıgüzeloğlu, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Serkant Hocaoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri; İbrahim Gönül, Cevat Sevim, Fatih Keskin, Müslüm Kahraman, Hüseyin Ersoy, Haşim Yiğit, girişimci adaylar ve basın mensupları katılımda bulundular.

"KOSGEB'iN DESTEKLERİYLE ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEKTİR"

Sertifika töreninde konuşan Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün; "Bildiğiniz üzere KOSGEB Tekirdağ Hizmet Merkezi Müdürlüğü'nün destekleriyle 05-15 Mayıs 2014 tarihleri arasında Odamız bünyesinde 70 saatlik Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi gerçekleştirilmiştir. Söz konusu eğitimi tamamlayan ve girişimcilik sertifikasını almaya hak kazanan katılımcılara sertifikalarını vermek üzere burada toplanmış bulunmaktayız. Çorlu TSO olarak bölgemizdeki girişimcilik adaylarına yönelik çalışmalarımız KOSGEB'in de destekleriyle devam edecektir. Çorlu TSO olarak girişimcilerimizin Çorlu'muza katmadeğer sağlamasını temenni ediyoruz" ifadelerini kullandı.

"GİRİŞİMCİLİK DESTEKLERİMİZ ARTMAKTADIR"

KOSGEB Tekirdağ Hizmet Merkezi Müdürü Sayın Özay Cebeci; "Öncelikle Girişimcilik Eğitimi uygulamamızda bizimle işbirliğine her zaman açık olan Çorlu Ticaret ve Sanayi Odasına teşekkür ediyorum. Girişimcilik desteklerimiz her geçen gün artmaktadır. Çünkü bu eğitimlerden mezun olanların sayısı arttıkça bize başvurularda artıyor. Başvuran sayısı arttıkça da bütçeyi artırmak zorunda kalıyoruz. Girişimcilerimize şunu söylemek istiyorum; önünüze kim çıkarsa çıksın söylediklerine kulak asmayarak gerçek anlamda yenilikçi işlere yelken açın" dedi.