"Genel Yönetim Eğitimi" Duyurusu

11 Ekim 2012

Sayı : 10051

Tarih : 11.10.2012

Odamız tarafından hazırlanan Trakya Kalkınma Ajansı 2012 yılı Teknik Destek Programı "Genel Yönetim Eğitimi" Projesi kapsamında; Üyelerimize kurumsallaşma, iş geliştirme ve yönetim modelleri konularını içeren"Genel Yönetim Eğitimi" verilecektir. Eğitimimiz Odamız Meclis Salonunda düzenlenecektir.

Eğitim Tarihleri:

3-4 Kasım 2012 (Eğitim toplam 2 gün sürmektedir.)

• Eğitimler ücretsiz olup, eğitim sonunda katılımcılara katılımsertifikası verilecektir.
  • Tüm eğitimler saat 10:00 - 16:00 arasında olacaktır.
  • Eğitimlerimiz kontenjanla sınırlıdır.

Eğitime katılmak isteyen üyelerimizin 1 Kasım 2012 Perşembe günü saat 17:00'a kadar Odamız personeli Hasan Tuna'ya ( Tel: 0282 651 10 96 / Dâhili 112, E-mail: [email protected] ) iletmeleri hususunda gereğini bilgilerinize rica ederiz.

Saygılarımla,

İbrahim KARAGÖZ