Çorlu TSO "İndirimli Alışveriş Günleri" Kampanyası

30 Temmuz 2012

30/07/2012

Odamız (Çorlu TSO) tarafından; 13-23 Eylül 2012 tarihleri arasında Çorlu'da iş dünyasının ve tüketicinin kazanmasını sağlamak, ticareti canlandırmak, piyasaya hareketlilik kazandırmak, Çorlu'da yaşayanlara ve Çorlu'da kazananlara ortak faydalar sağlamak amacıyla "Çorlu TSO İndirimli Alışveriş Günleri" adı altında bir kampanya gerçekleştirilecektir.

Çorlu'da birlik ve  beraberliğimizin göstergesi olacak "İndirimli Alışveriş Günleri" kampanyamızın amacı;  Çorlu'da öncelikle, ticari yaşamı hareketlendirmek, halkımızın ve ticaret erbabımızın İndirimli Alışveriş Günlerinde buluşması sağlamak, Çorlu Kurum ve Kuruluşlarının, Sivil Toplum Örgütlerinin, Üyelerimizin ve halkımızın ortak amaçta birlik ve beraberlik içinde olduğunu bölgemiz kapsamında idrakini sağlamaktır.

Kampanyamız ile; Çorlulu tüketiciyi alışverişe sevk etmenin yanı sıra bölge halkının da Çorlumuzdan alışveriş yapması hedeflenmiştir. Kampanyamız süresince tüketicilerimiz, daha uygun koşullarda alışveriş yaparak, dolayısıyla alacakları mal ve hizmetleri mevcut fiyatlardan daha ucuza alırken, esnaf ve ticaret erbabımız işlerinde hareketlilik yaşayacaklardır. Böylelikle, kentimiz ekonomisi canlanacak, Çorlu'muza ekonomik ve sosyal dinamizm gelecektir. Çorlu TSO olarak, Çorlu'da kazananların ve Çorlu'da yaşayanların kısaca bizlerin; toplum ve iş dünyası olarak hep birlikte kazanmasını amaçlamaktayız.

"Çorlu TSO İndirimli Alışveriş Günleri" kampanyasının, esnaf ve ticaret erbabımıza, odamız personeli tarafından yapılacak anketler sonucunda; kampanyamıza katılacak firmaların indirim oranları tespit edilecek, "Çorlu TSO İndirimli Alışveriş Günleri"ne katılacak firmalarımızın reklamı yapılarak; halka duyurulacaktır.

"Çorlu TSO İndirimli Alışveriş Günleri" kampanyamıza katılmak isteyen firmalarımız, Odamız ile irtibata geçebilirler.

Bilgi için: Tel: 0282 651 1096
E-mail:[email protected]