TOBB Yapı Malzemeleri (G İşaretli, Kalite Denetimi vb) Semineri

8 Haziran 2012

SAYIN ÜYEMİZ,

08/06/2012

Avrupa Birliği (AB) tarafından  finanse edilen, 4,8 milyon Avro bütçeye sahip, resmi olarak 3 Mayıs 2010 tarihinde başlayan ve 27 aylık ulgulama dönemine sahip olan, kamu kesimini temsilen Ekonomi Bakanlığı'nın özel sektörü  temsilen Türkiye Kalite Derneği'nin (KalDer) ana faydalanıcısı olduğu Türkiye'de Kalite Altyapısının Güncellendirilmesi (TKAD) Projesi kapsamında, özel sektöre yönelik olarak bir dizi bilgilendirme semineri planlanmıştır.

AB mevzuatı ve uygulamalarına yönelik olarak Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin koordinasyonunda, odalar, borsalar ve yetkili kuruluşlarımızla işbirliği halinde, hazırlanan program dahilinde 14 Haziran 2012tarihinde Yapı Malzemeleri (G İşareti, kalite denetimi vb.)  sektörü ile ilgili seminer düzenlenecektir. Gerek bilgi ve görüş alışverişinin sağlanmasına hizmet edecek, gerekse özel sektörümüze AB  mevzuatı ve uygulamaları hakkında  mevcut durumu  gözden  geçirme fırsatı verecek söz konusu seminere katılımınızı rica ederim.

Saygılarımla,

İsmail GÜLEROĞLU

Başkan

PROGRAM

14 Haziran 2012, Perşembe

Konu                : Yapı Malzemeleri (G İşareti, Kalite Denetimi vb.)

Eğitmen            : Michel BAZİN

Eğitmen             : Cüneyt Sami AKIN

10:30                : Kayıt

11:00                : Yapı Malzemeleri Yönetmeliği'ne Giriş