Tekirdağ Sosyal Güvenlik İl Müdürü´nden Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün´e Ziyaret

26 Ağustos 2014
Tekirdağ Sosyal Güvenlik İl Müdürü Fatma Derya Alan, 26 Ağustos 2014 Salı günü Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün'e nezaket ziyaretinde bulundu.

Gerçekleşen  ziyarette Sosyal Güvenlik İl Müdürü Fatma Derya Alan; " Göreve gelişimizle birlikte çalışmalara ara vermeden devam ediyoruz. Vatandaşlarımıza daha iyi hizmet sunabilmek için müdürlük olarak faaliyetlerimizi sürdürüyoruz" dedi.
Nezaket ziyaretinden ötürü memnuniyetini dile getiren Enis Sülün, SGK Tekirdağ İl Müdürü Fatma Derya Alan'a yeni görevinde başarılar diledi.