İhracata Hazırlık Çalıştayı

7 Mayıs 2012

"İhracata Hazırlık" Çalıştayı

7 - 8 Mayıs 2012

Avrupa Komisyonu'nun desteğiyle kurulan ve elli bir ülkede 600 yerel ortakla faaliyet gösteren Avrupa İşletmeler Ağı'nın bölgemizdeki çalışmalarını yürüten AİA - Çorlu İrtibat Bürosu'nun faaliyetlerinden biri olarak düzenlenen, "İhracata Hazırlık" konulu çalıştay, 7 - 8 Mayıs 2012 günleri 09:30 - 17:00 saatleri arasında Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nda gerçekleştirilecektir.

Çalıştayın amacı, dış ticaret yapan veya yapmak isteyen firmalarımızın küresel pazarlar ile ilgili genel bilgi sahibi olması, değişen dünya ve farklılaşan yeni müşteri  bulma kanalları hakkında bilgilenmesi ve gümrük mevzuatı, ithalat ve ihracatta örnek uygulamalar ile gümrük işlemlerinde dikkat edilecek hususlar hakkında bilgilenmelerini sağlamaktır. Çalıştaya katılımınızı rica ederiz.

7 Mayıs 2012 Pazartesi, 09:30 - 17:00

Uluslararası Pazarlara Giriş Stratejileri

Hedef Sektör ve Pazar Bölümlenmesi

Ürün veya Firmanın Dış Pazarlarda Tanıtılması

İhracatta E-Pazarlama

8 Mayıs 2012 Salı, 09:30 - 17:00

İhracat İşlemleri, Mevzuat ve Uygulamaları

Dış Ticarette Kullanılan Belgeler

İhracatta Ödeme/Teslim Şekilleri

İhracata Yönelik Devlet Yardımları

Katılım Koşulları:

• Çalıştaya katılım ücretsiz ve katılımcı sayısı sınırlıdır. Çalıştaya katılım için katılımcının adı ve soyadı, firma adı, telefon ve faks numarası bilgilerini en geç 2 Mayıs 2012 tarihine kadar, (282) 6513510faksa veya [email protected] adresine e-posta ile gönderiniz.

Eğitmenler:

Fırat Oğuztürk - KOSGEB Almanya Eşmer (Tura A.Ş.) Yöneticisi,

Mustafa Caner Sevimli - Yetkilendirilmiş Gümrük Müşaviri, İSO Dış Ticaret İhtisas Kurulu Üyesi

Yer: Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Salonu