Kocaeli Ticaret Odası 15. Meslek Komitesi´nden Çorlu TSO 11. Meslek Komitesi´ne Ziyaret

29 Mayıs 2015

Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) Meclis Üyesi ve 15. Meslek Komite Üyesi Mehmet Akif Şen, 15. Meslek Komite Başkanı Fatih Ekinci, Yönetim Kurulu Üyesi ve Meslek Komite Üyesi Yusuf Koçak ile Meslek Komite Üyesi Handan Kümeli, 29 Mayıs 2015 Cuma günü Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) 11. Meslek Komitesi'ne ziyarette bulundular.

Çorlu TSO Yönetim Kurulu Odası'nda gerçekleşen toplantıda; Çorlu TSO Meclis Başkan Yardımcısı ve 11. Meslek Komite Üyesi Yavuz Hasçelik, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi ve Meslek Komite Üyesi Serkant Hocaoğlu, Meslek Komite Başkanı Bünyamin Çalışkan, Meslek Komite Üyesi Selma Şahan ve 14. Meslek Komite Başkanı Hülya Perin, hazır bulundular.

ODALARARASI ZİYARETLER İŞ FIRSATLARI YARATACAKTIR

Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) 15. Meslek Komite Başkanı Fatih Ekinci, kendilerini ağırlayan Çorlu TSO 11. Meslek Komite Üyelerine teşekkür ederek; "Odalararası ziyaretler ve komitelerin istişare toplantılarıyla birlikte yeni iş fırsatlarının doğacağına inanıyorum. KOTO olarak düzenlediğimiz eğitimlerle üyelerimize akademik anlamda katkıda bulunuyoruz" ifadelerini kullandı.

TEMASLARIMIZ VE İSTİŞARELERİMİZ DEVAM EDECEKTİR

Gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çorlu TSO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi ve 11. Meslek Komite Üyesi Serkant Hocaoğlu; "Çorlu TSO ve Komitemiz adına sizleri odamızda ağırlamaktan mutluluk duyduğumuzu belirtmek isterim. Bu tür ziyaretler iki oda arasında hem ticaret hem dostluk yönünden güçlü temeller oluşturacaktır. Bizlerde en kısa zamanda sizleri ziyaret ederek bu temasların sürmesine katkıda bulunmak isteriz" dedi.

Bilişim, eğitim ve basın - yayın sektöründeki sorunların istişare edildiği toplantı, hediyelerin takdimi ve toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

HABER GÖRSELLERİ