15 Ağustos 2014
Çorlu TSO Kurumlararası 2. Halı Saha Futbol Turnuvası Kura Çekimi Gerçekleşti
Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen "2014 Kurumlar Arası 2.Halı Saha Futbol Turnuvası" kura çekimi 15 Ağustos 2014 Cuma günü Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Salonu'nda gerçekleşti.

Turnuva maçları Yeşiltepespor Sahası'nda oynanacaktır. 30'ar dakikalık iki ayrı devre halinde oynanacak olan müsabakalarda takımlar, biri kaleci  yedi oyuncu toplam sekiz kişi ile sahada olacaklar. Müsabaka süresince takımların 6'şar oyuncu değiştirme hakları olacak. Sarı kartlar ve kırmızı kartlar oynanan müsabaka içerisinde geçerli olacak. Sportmenlik dışı söylemler ve hareketlerde bulunulması durumunda görülen kırmızı kartlarda sporcular turnuvadan ihraç edilecek. Maç başlama saatinden  15 dakika sonra gelen takımlar hükmen mağlup olarak sayılacak.
Müsabakalar iki grupta oynanacaktır. Gruplarında ilk iki sırayı alacak olan takımlar çapraz eşleşme ile yarı final maçlarında karşı karşıya gelecekler. Yarı final maçlarını kaybedenler ise  3'lük ve 4'lük maçı oynayacaklardır.Turnuvaya katılacak olan kurum futbol takımlarının temsilcilerinin katıldığı kura çekiminde 12 takımdan Çorlu Gazeteciler Derneği, Yeni Sanayi, Bölge Trafik, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası, İŞTRAK, Adliyespor, Beyaz Grupta, Jandarma, Ergene Belediyesi, Sağlıkspor, Maliyespor, Çorlu SMMMO, Emniyetspor, Kırmızı Grupta yer aldı.
Kura çekiminin sonunda turnuvaya katılan tüm takımların temsilcileri birbirlerine başarılar dilediler.
HABER GÖRSELLERİ