TOBB Tekirdağ İl Genç ve Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komite Üyeleri Belirlendi

25 Aralık 2014
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Tekirdağ İl Genç Girişimciler ve Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komiteleri seçimi 25 Aralık 2014 Perşembe günü Çorlu TSO Konferans Salonu'nda gerçekleşti.
Tekirdağ  İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi için 8 aday, Tekirdağ İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi için de 14 aday yarıştı.  Saat 16.00'ya kadar devam eden seçimlerin sonucunda yapılan oy sayımıyla icra komitesi asıl ve yedek üyeleri belirlendi.
HABER GÖRSELLERİ