15 Ağustos 2014
Çorlu TSO Meclis Başkanı Metin Akgün “Dış Paydaş Çalıştayı”na İştirak Etti
5018 Sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanununun 9. Maddesine istinaden 2015-2019 yılları Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Stratejik Planı hazırlık çalışmaları kapsamında; Tekirdağ ili ve bağlı ilçeleri Ticaret ve Sanayi Odaları ile Ticaret Borsalarının Yönetim Kurullarından oluşan dış paydaş çalıştayı 15 Ağustos 2014 Cuma günü Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu'nda gerçekleşti.
Çalıştaya Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Çorlu TSO Meclis Başkanı Metin Akgün, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü (TESKİ) Halim Orta, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Murat Yazan, Genel Sekreter Yardımcısı Prof. Dr. Tamer Dodurka ve Ticaret ve Sanayi Odaları ile Ticaret Borsalarının Yönetim Kurullarından katılımda bulunulmuştur.
HABER GÖRSELLERİ