Çorlu TSO, İstiklal Marşı’nın Kabulü Yıldönümü Kutlamalarına Katıldı

13 Ağustos 2014
Çorlu TSO, İstiklal Marşı’nın Kabulü Yıldönümü Kutlamalarına Katıldı

İstiklal Marşı'nın kabulünün 93. yıldönümü kapsamında, Çorlu Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından Mehmet Akif Ersoy'u anma etkinliği düzenlendi

12 Mart 2014 Çarşamba günü Çorlu Belediyesi Memduh Şevket Esendal sahnesinde gerçekleştirilen kutlama programına Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Metin Akgün ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Köroğlu iştirak ettiler.

Çorlu Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Ardından yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. "İstiklal Marşı ve Mehmet Akif Ersoy" konulu liselerarası kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerini Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan, Çorlu 5. Kolordu ve Garnizon Temsilcisi Albay Eyüp Polat ve Çorlu Belediye Başkan Vekili Evren Özmen Uludağ elinden aldılar.
Daha sonra Çorlu Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerince hazırlanan Mehmet Akif Ersoy'un hayatını anlatan müzikli anlatı, şiir ve drama gösterisi sunuldu.

Gösteri izleyenlerden büyük alkış ve beğeni topladı. Anma etkinliğinin bitiminde Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan, 5. Kolordu ve Garnizon Komutanlığı Temsilcisi Eyüp Polat ve Çorlu Belediye Başkan Vekili Evren Özmen Uludağ programı düzenleyen öğretmen ve öğrencilere çiçek takdim ettiler.