30 Temmuz 2015
Çorlu TSO, Çorlu´ya Projeler Kazandırmaya Devam Ediyor

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve 8. Meslek Komite Üyesi Engin Adıgüzeloğlu ile 8. Meslek Komite Üyesi Zeynel Yurtseven, 28 Temmuz 2015 Salı günü Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nde gerçekleştirilen Toptan Yaş Sebze - Meyve Hali Toplantısı'na katıldı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ın önderliğinde gerçekleşen toplantıya  Toptancı Hallerinden Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı Prof.Dr. Tamer Dodurka, Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanı Hacı Aslan ve Emlak İstimlak Dairesi Başkanı Yüksel Özdal, Süleymanpaşa’da meyve sebze toptan ticareti yapan esnaflar ile Çorlu toptancı hal esnafı katılımda bulundu.

ÇORLU'YA YENİ SEBZE MEYVE HALİ YAPILACAK

Çorlu TSO 8. Meslek Komitesi'nin Çorlu'ya modern yeni bir sebze - meyve hali kazandırılması hususunda Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'ne yapmış olduğu başvuru neticesinde alınan karar doğrultusunda; Çorlu'ya yeni bir sebze meyve hali yapılmasına karar verilmiştir. Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Meslek Yüksekokulu'nun karşısındaki alana inşa edilebileceği açıklandı.

Konu hakkında açıklamada bulunan Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün; Bölgenin ihtiyacını karşılayacak yeni meyve sebze halinin Çorlumuza kazandırılması kararı bizleri mutlu etmiştir. Bu önemli konuya önderlik ederek toptancı hali esnafını destekleyen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'a teşekkürlerimi arz ederim, dedi.

HABER GÖRSELLERİ