6 Ağustos 2015
8. Çorlu Tarım Fuarı ve 3. Autoshow Fuarı, Kapılarını Açtı

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Meclis Başkanı Metin Akgün,  Renkly Fuarcılık tarafından 05 - 09 Ağustos 2015  tarihleri arasında düzenlenecek olan ve her yönüyle Çorlu`nun gelmiş geçmiş en büyük fuarı olarak nitelendirilen 8. Çorlu Tarım Fuarı ve 3. Autoshow Fuarı'nın açılış törenine katıldı.

Açılışa; Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu, Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Çorlu İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Serkan Gürzsoy, Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Aykut Efe, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Prof. Dr. Tamer Dodurka ve Ak Parti İlçe Başkanı İsmet Albayrak katılımda bulundular.

Çorlu TSO Meclis Başkanı Metin Akgün, 20 firmanın 860 adet ürünü bir arada sergilediği fuarda stantları ziyaret ederek ürünler hakkında bilgiler aldı.

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu, Marmara Bölgesi'nde inovasyona açık bir çiftçi yapısı var. Tarım fuarlarında çiftçiler, geziyor, inceliyor, bakıyor, en iyi üretim, en iyi makine ve en iyi mücadeleyi nasıl vereceğini tespit ediyor. Bu fuarla birlikte iş potansiyeli artacak ve vatandaşımızın iş hacminde genişleme olacaktır, dedi.

8. Çorlu Tarım Fuarı ve 3. Autoshow Fuarı'nda Çorlu TSO stantıda yer almaktadır. Bilgi almak isteyen vatandaşlarımız fuarda ki stantımızı ziyaret edebilirler.

HABER GÖRSELLERİ