11 Ağustos 2015
Ak Parti Tekirdağ Milletvekillerinden Çorlu TSO´ya Ziyaret

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Tekirdağ Milletvekilleri; Mustafa Yel ve Ayşe Doğan, Ak Parti Çorlu İlçe Başkanı İsmet Albayrak ile beraberindeki heyet, 11 Ağustos 2015 Salı günü Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nı (Çorlu TSO) ziyaret etti.

Ziyarette; Çorlu TSO Meclis Başkanı Metin Akgün, Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün ve Çorlu TSO Meclis Üyeleri hazır bulundular.

ORTAK KARAR ALTINDA BÖLGEMİZE HİZMET VERİLMESİ GEREKİR

Gerçekleşen ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Çorlu TSO Meclis Başkanı Metin Akgün; Çorlu olarak sürekli gelişiyor ve yenileniyoruz. Kamu kurumları, Sivil Toplum Kuruluşları ve bireyler olarak bizlere çok önemli görevler düşüyor. Parti ayırımı yapmaksızın ilimize ve ilçemize hizmet veren tüm bireylerin tek çatı altında ortak kararlar alarak bölgemize hizmet vermesi gerektiğine inanmaktayız. Şehrimizi sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda daha ileriye götürecek önemli bir kitlenin yani iş dünyasının önünün açılması, sorun ve beklentilerin çözümü noktasında vekillerimizden halkımıza pozitif bakış göstermelerini talep ediyoruz, dedi.

Seçilen Milletvekillerimizi canı gönülden tebrik ediyorum, diyen Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün; Sizleri odamızda ağırlamaktan onur ve gurur duyuyoruz. Sayın Vekillerimizin büyük çalışmalarından sonra seçilmelerinden dolayı odamız ve camiamız olarak mutluluğumuzu ifade etmek istiyorum. Yeni görevinizde Ülkemize iyi hizmetler vereceğinize gönülden inanıyorum, açıklamasında bulundu.

TEKİRDAĞ'I MARKA HALİNE GETİRECEĞİZ

Çorlu TSO'nun misafirperverliğinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Tekirdağ Ak Parti Milletvekili Ayşe Doğan; Ticaret Odaları, Ülkemiz adına çok büyük bir önem arz eden Sivil Toplum Kuruluşlarıdır. Sizlerin deneyimleri ve tavsiyeleri bizler için çok önemlidir. Mustafa Yel Vekilimle birlikte, Tekirdağ'ın marka haline gelmesi ve sosyal anlamda daha ileriye gitmesi için tavsiyelerinizi alacağız. Başlatılan projeleri desteklemek için Sayın Vekilimle birlikte göreve hazırız, ifadelerini kullandı.

GECEMİZİ GÜNDÜZÜMÜZE KATARAK HALKIMIZ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Halkın sorunu bizlerinde sorunudur diyen Tekirdağ Ak Parti Milletvekili Mustafa Yel; İş adamlarının ve sanayicilerin sorunlarını yakından bilmekteyiz. Bu anlamda da bundan sonraki süreçte gecemizi gündüzümüzü birbirine katarak sizlerden bize ulaşacak sorunları çözmek için gayretli bir çalışma içerisinde olacağız ve tüm teşkilatlarımızla beraber Tekirdağ'ımızın geneline yenilikler kazandırma gayreti içerisinde olacağız. Bu konuda ilk olarak Çorlu ve Çerkezköy arasında bir teknik üniversite'nin kurulmasını amaçlıyoruz. Teknik personel yetiştirme konusunda son derece önemli olan bu üniversite, sanayicimizin personel konusunda ihtiyaçlarına cevap verecektir. Çorlu ve çevresine yapılması planlanan fuar alanı bölgenin kalkınmasında etkili olacaktır. Önümüzde ki 4 yıllık süreçte projelerimizle ilimiz ve ilçelerimiz için en iyi hizmetlerle halkımızın memnuniyeti için çalışacağız, dedi.
HABER GÖRSELLERİ