Marmaraereğlisi Kaymakamı´ndan Çorlu TSO Başkanı Enis Sülüne İade-i Ziyaret

19 Ağustos 2015
Marmaraereğlisi Kaymakamı´ndan Çorlu TSO Başkanı Enis Sülüne İade-i Ziyaret

Marmaraereğlisi Kaymakamı Hüseyin Karameşe 19 Ağustos 2015 Çarşamba günü Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün’e iade-i ziyarette bulundu.

Çorlu TSO Başkanı Enis Sülün; Bölgenin genel ekonomik ve ticari yapısı, Çorlu TSO'nun çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler vererek, Marmaraereğlisi Kaymakamı Hüseyin Karameşe’ye görevinde başarılar diledi.

Marmaraereğlisi  Kaymakamı olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Hüseyin Karameşe; “Göreve başladığım günden bu yana bölge hakkında güzel  intibalar edindim. Çorlu TSO ile elbirliği içerisinde bölgemizin gelişimi noktasında güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum”dedi.

Karşılıklı fikir alışverişinin ardından, Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek; Marmaraereğlisi Kaymakamı Hüseyin Karameşe’ye teşekkür etti.