29 Eylül 2015
Çorlu TSO 2015 Yılı Meslek Komiteleri 2. Bileşik Toplantısı Gerçekleşti

TOBB 5174 sayılı Kanun kapsamında Odaların asli görevi olan Madde 4: Odalar; Üyelerinin müşterek ihtiyaçlarını karşılamak, mesleki faaliyetlerini kolaylaştırmak, mesleğin genel menfaatlerine uygun olarak gelişmesini sağlamak, mensuplarının birbirleri ve halk ile olan ilişkilerinde dürüstlüğü ve güveni hakim kılmak hususları çerçevesinde; Odamız Üyelerinin Ticari ve Sınai Hayatının Değerlendirilmesi başlığı altında, Odamız 2015 yılı Meslek Komiteleri 2. Bileşik Toplantısı, 28 Eylül 2015 Pazartesi günü gerçekleşti.

ORTAK SORUNLARIMIZI TESPİT EDEREK ÇALIŞMALAR GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Meclis Başkanı Metin Akgün;  Meslek Komitelerimiz, oda - üye kaynaşmasında en önemli görevi üstlenen, vazgeçilmez organlarımızdır. Meslek Komitelerimiz bizler için çok önemli ve kıymetlidir. Her komitenin üyelerini birbirleri ile tanıştırmak ve kaynaşmalarını sağlamak, bireysel sorunlarımızı dile getirerek aslında hepimizin sorunu olan noktaları tespit etmek ve komitelerin yaptırım güçlerine inanarak bu sorunların çözümü için gerekli çalışmaları ve başvuruları yapmak temel hedefler arasındadır, dedi.

MESLEKİ GRUPLARIN BAŞARISI ÇORLU'NUN BAŞARISIDIR

Komitelerimizin mesleki ya da şehrimizin sosyo - ekonomik sorunlarına karşı olan duyarlılığı, aktif ve örnek çalışmaları bizleri mutlu etmektedir diyen Akgün; Mesleki gruplarımızın başarısı Çorlu’muzun başarısıdır. Çorlu’muzun  başarılı olması, büyümesi, kalkınması demek, Türkiye’nin başarılı olması ve aydınlık yarınlara hızla kavuşması demektir. Meslek Komitelerimizin yeni dönem çalışmalarında gurur duyacağımız başarılara imza atmasını diliyor sizleri şahsım ve meclisim adına sevgi ve saygıyla selamlıyorum, diyerek sözlerini tamamladı.

GÖREVE GELDİĞİMİZ GÜNDEN BERİ MESLEK KOMİTELERİ İLE İSTİŞARE İÇİNDEYİZ

Açılış konuşmasının ardından kürsüye gelen Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün; Öncelikle meslek komitelerimize; istikrarlı çalışmaları, bizlere sağladıkları vizyonu, toplantıları, çalışmaları ve kararları ile yanımızda oldukları için teşekkür ederim. Göreve geldiğimiz günden buyana tüm meslek komitelerimizin toplantılarından bilgi ediniyor ve kararlara istinaden gerekli yazışmaları ve işlemleri gerçekleştiriyoruz, açıklamasında bulundu.

SORUNLARIN ÇÖZÜM NOKTASI MESLEK KOMİTELERİNİN AKTİF ÇALIŞMASIDIR

Sizlerin sorunlarınızı öğrenip bunları çözmemiz için gerekli olan en iyi yol, Meslek Komitelerinin aktif olarak çalışmasıdır, diyerek sözlerine devam eden Sülün, Sizden ricam tüm komitelerimizin meslek komite üyelerini ziyaret ederek birebir sorunlarını dinlemesi ve bu sorunları yönetim kurulumuza iletmeleridir.Bir önceki komite toplantımızda görüşülen, komitelerimizin daha etkin ve verimli çalışması için hazırlanan rapor ve eylem planını önümüzde ki yıl hayata geçireceğimizi bildiririm. Yeni oluşturulan web sayfamızda size ait giriş yapabileceğiniz bölümde raporu inceleyebilirsiniz. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını dileyerek,hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum, ifadelerini kullandı.

Toplantı, Odamızın üyelerine ve Çorlu'ya yönelik yaptığı hizmetler hakkında bilgilerin verilmesinin ardından Çorlu TSO'nun yaptığı çalışmaların sine vizyon eşliğinde takdim edilmesi ile sona erdi.

HABER GÖRSELLERİ