Çorlu TSO ve Trakya Kalkınma Ajansı Arasında "Kurum Kültürü ve Değişim Yönetimi Eğitimi" Projesi İmzalandı

30 Eylül 2015

Trakya Kalkınma Ajansı 2015 yılı Teknik Destek Programı çerçevesinde; Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nın (Çorlu TSO)  personeli için hazırladığı Kurum Kültürü ve Değişim Yönetimi Eğitimi projesi Trakya Kalkınma Ajansı tarafından kabul edilerek  imza altına alındı.

Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün ve Trakya Kalkınma Ajansı Program Yönetimi Birim Başkanı  Hasan Özer'in katıldığı imza töreni; 30 Eylül 2015 Çarşamba günü Trakya Kalkınma Ajansı'nda gerçekleşti.

ÖNCELİĞİMİZ HER ZAMAN ÜYELERİMİZİN MEMNUNİYETİDİR

Odamız Personelinin alacağı Kurum Kültürü ve Değişim Yönetimi Eğitimi ile  kurumsal kapasiteyi geliştirmeyi ve üyelerimizin memnuniyetini artırmayı hedefliyoruz diyen

Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün; Sürekli gelişen, çağdaş yönetim anlayışı ile yönetilen, fikirlerine değer verilen farklılıklar yaratan, marka haline gelmiş lider bir oda olma vizyonumuzla, önceliğimiz her zaman üyelerimizin memnuniyetini en üst seviyeye çıkartmaktır. Personelimize yönelik olarak düzenlenecek eğitimler Ekim ayı içerisinde gerçekleşecektir. Bu tür projelerin kurumumuza, bölgemize  ve üyelerimize faydalar sağlayacağına inanıyorum. Çalışmalarımız  devam edecektir, dedi.