2 Ekim 2015
Çorlu Mahalle Muhtarları´ndan Çorlu TSO´ya Ziyaret

Sağlık Mahallesi Muhtarı Turgut Şentürk, Paşaköy Mahallesi Muhtarı Remzi Kılıç, Misinli Mahallesi Muhtarı Arif Ak, İçmeler Mahallesi Muhtarı Halit Dindar, Ahimehmet Mahallesi Muhtarı Mehmet Ertaş, Ulaş Mahallesi Muhtarı Ersin Çabuker, Yeşiltepe Mahallesi Muhtarı Hüseyin Doğru ve Karamehmet Mahallesi Muhtarı Ahmet Çete'den oluşan Muhtarlar Heyeti 2 Ekim 2015 Cuma günü Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nı (Çorlu TSO) ziyaret etti.

Ziyarette; Çorlu TSO Meclis Başkanı Metin Akgün ve Yönetim Kurulu Üyesi Cevat Sevim hazır bulundu.

Çorlu TSO Meclis Başkanı Metin Akgün, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; Odamıza yapmış olduğunuz ziyaret bizleri memnun etmiştir. Çorlu'nun mahallelerindeki sorunları hep birlikte istişare ederek bir sonuca varacağımıza inanıyorum. Sorunlar sadece o mahallede yaşayan vatandaşımızın değil, hepimizin ortak sorunudur. Problemlere kalıcı çözümler bulmak için bugün burada toplandık. Sizlere Odamız ve Meclisim adına hoş geldiniz diyorum, dedi.

Toplantıda söz alan mahalle muhtarları sıkıntılarını ve şikayetlerini dile getirdiler. Karşılıklı görüş ve önerilerin konuşulduğu toplantı toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

HABER GÖRSELLERİ