Çorlu TSO 14. Meslek Komitesi Okul Çağı Çocuklarında Sağlıklı Beslenme Konulu Panel Gerçekleştirdi

14 Ekim 2015

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası ( Çorlu TSO) 14. Meslek Komitesi tarafından düzenlenen Okul Çağı Çocuklarında Sağlıklı Beslenme konulu panel, 14 Ekim 2015 Çarşamba günü Çorlu TSO Konferans Salonu'nda gerçekleşti.

Moderatörlüğünü 14. Meslek Komitesi Başkanı Hülya Perin ve Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Serkan Aslan’ın yaptığı panelde, Gıda Mühendisi Gören Yavuz ve Sağlıklı Beslenme Uzmanı Ayşe Sena Kiraz’da konuşmacı olarak yer aldı.

HABER GÖRSELLERİ