Çorlu TSO´da Ücretsiz Eğitimler Devam Ediyor

20 Ekim 2015
Çorlu TSO´da Ücretsiz Eğitimler Devam Ediyor
Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nın (Çorlu TSO) düzenlediği ücretsiz eğitimler kapsamında 20 Ekim 2015 Salı günü Uluslararası Ödeme Şekillerinin Riskleri, Maliyetleri Açısından Analizi Eğitimi Gerçekleşti.

Eğitmen Yrd. Doç. Dr. Ali Gürel'in sunumlarıyla Çorlu TSO Konferans Salonunda gerçekleşen eğitimde; Türkiye’nin Dış Ticareti, İhracat ve İthalatın Finansmanı, Dış Ticaret İşlemlerinin Teknik Esasları, Dış Ticarette Teslim Şekilleri, Dış Ticarete Konu Olan Belgeler (Proforma fatura, Commercial Invioce, Packing List, A.TR, Konşimento Talimatı, Konşimento Sigorta Poliçesi, Sigorta Talimatı) ve bu Belgelerin Örnek Olaylara Göre Doldurulması, Dış Ticarette Ödeme / Tahsil Şekilleri, Dış Ticarette Ödeme Şekillerinin Riskleri, Dış Ticarette Ödeme Şekillerinin Maliyetleri ve Uluslararası Ticaret Sözleşmelerinin Hazırlanması konularında katılımcılara bilgiler verildi.