Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Köroğlu "Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Bölge Toplantısı"na Katıldı.

23 Aralık 2014
 Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Köroğlu ve Meclis Üyesi Mehmet Elverdi, 23 Aralık 2014 Salı günü Edirne'de düzenlenen "Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Bölgesel Sektör Temsilcileri Değerlendirme Toplantısı"na katılımda bulundular.

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin yanı sıra Valiler, Milletvekilleri, Kaymakamlar,Belediye Başkanları, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Temsilcileri, Oda ve Borsaların Temsilcileri ile Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri de toplantıya iştirak ettiler.

Gerçekleşen toplantıda; Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın faaliyetleri, Bakanlığın bölgeye yönelik hizmetleri ve önümüzdeki döneme ilişkin faaliyetleri hakkında katılımcılara bilgiler verildi.
HABER GÖRSELLERİ