Çorlu TSO´da Kobiler İçin A´dan Z´ye Pazarlama Eğitimi Gerçekleşti

23 Ekim 2015
Çorlu TSO´da Kobiler İçin A´dan Z´ye Pazarlama Eğitimi Gerçekleşti

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nın (Çorlu TSO) düzenlediği ücretsiz eğitimler kapsamında 23 Ekim 2015 Cuma günü Kobiler İçin A'dan Z'ye Pazarlama Eğitimi gerçekleşti.

Eğitmen Zeki Yüksekbilgili'nin sunumlarıyla Çorlu TSO Konferans Salonu'nda gerçekleşen eğitimde; Pazarlama nedir? Delik Kova Teorisi, Pazarlama ne değildir? Kırık Camlar Teorisi, Klasik Pazarlama Karması, Küçük İşletmelerde Pazarlama Sırları, Pazarlamada Teşhis Koyma, Müşteri Adaylarını Tespit Etme, Hedef Pazarı Tanımlama, İletişim Araçlarını Kullanma, Adayların Niteliklerini Saptamak, Müşteri Kazanma Maliyet, Müşteri Ömür Boyu Karı, Müşteri Sadakatini Ömür Boyuna Çevirmek, Fanatik Müşteri Yaratmak, Müşteri Beklentilerini Anlamak ve İletişim ile Pazarlama Planı Atölye Çalışması konuları hakkında katılımcılara bilgiler verildi.