Consumer Electronics Show (CES) Fuarı

4 Kasım 2015

Tarih     :04/11/2015

Sayı       :11752

06-09 Ocak 2016 tarihlerinde Las Vegas, Nevada’da, ABD’nin en büyük elektronik fuarı olan Consumer Electronics Show’a (CES) binlerce elektronik ve teknoloji firmaları katılmaktadır. Tüketici teknolojisi ürünleri üreticileri, distribütörleri, araştırmacıları, içerik geliştiricileri, maliyet ve endüstri analistleriyle basını, perakende dağıtım kanalında satın almacılar ve karar vericilerle bir araya getiren en önemli teknoloji fuarıdır. Uzmanlardan tavsiyeler alıp ve yeni iş birliktelikleri için firma yetkilileriyle yüz yüze görüşme fırsatı bulunmaktadır.

ABD Türkiye Ticaret Müsteşarlığı bu fuara bir Türk delegasyonu götürmekte ve delegasyonda yer alacak Türk şirketlere ABD’li şirketlerle birebir görüşmeler, fuara ücretsiz giriş, saha ziyaretleri gibi birçok fayda sağlamaktadır.

Toplantıların önceden programlanması ve Amerikan Ticaret Müsteşarlığı yetkilisi ile koordine edilmesi için GÖKÇE TUNCER ile [email protected] adresinden ya da 0212 335 91 33 numaralı telefondan temasa geçebilirsiniz.

Bilgilerinize sunarız.