5 Kasım 2015
AK Parti Tekirdağ Milletvekillerinden Çorlu TSO Başkanı Enis Sülün´e Ziyaret

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Tekirdağ Milletvekilleri;  Mustafa Yel, Ayşe Doğan, Metin Akgün, Tekirdağ İl  Başkanı Ahmet Akçay, Çorlu İlçe Başkanı İsmet Albayrak ile İl ve İlçe Teşkilatı Üyeleri, 05 Kasım 2015 Perşembe günü Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün'e ziyarette bulundular.

TEKİRDAĞ'IN SORUNLARI İÇİN KALICI ÇÖZÜMLER BULACAĞIZ

Ziyarette konuşan AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel; Seçimlerde bizlere destek olan halkımıza, seçim günü sandık başında müşahidimizden sandık görevlilerimize, Üyelerimize ve Kadın kollarımıza çok teşekkür ederim. Vekil arkadaşlarıma bundan sonraki yapacağı hizmet ve görevlerinde başarılar diliyorum. 1 Kasım seçimleri bir milattır dedik, bu seçim çok önemliydi dedik ve çok şükür bu seçimden alnımızın akıyla çıktık. Bizler Tekirdağ'ın sorunlarını yakından takip ederek kalıcı çözümler bulmak için çalışacağız, dedi.

BİZLERE GÜVENEN HALKIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ

1 Kasım seçiminin neticesinde Tekirdağ halkının desteğinden ötürü mutluluğunu ifade eden AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan; Bizlerin arkasında duran ve güvenen vatandaşlarımıza teşekkür ederim. Görevde bulunduğumuz sürece Tekirdağ halkının sorunları ile yakından ilgileneceğiz, ifadelerini kullandı.

1 KASIM MİLAT OLMUŞTUR

Genel seçimler sonucunda AK Parti Tekirdağ Milletvekili olan Metin Akgün ise;  1 Kasım seçimlerinde milletimiz üzerine düşeni yaptı. 1 Kasım seçim sonuçları, ülkemiz açısından bir milat olmuştur. Bu sonuçlar Yeni Türkiye'nin kapılarını açmış olup, ülkem insanı barış, kardeşlik, huzur ve güvenin tek adresini partimizde görmüştür. Halkımıza teşekkür ederiz, açıklamasında bulundu.

Gerçekleşen ziyaret toplu hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.
HABER GÖRSELLERİ