Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak´tan Enis Sülün´ e Ziyaret

6 Kasım 2015
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak´tan Enis Sülün´ e Ziyaret

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Tamer Dodurka, 06 Kasım 2015 Cuma günü Çorlu Ticaret ve  Sanayi Odası (Çorlu TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün'ü makamında ziyaret ettiler.

TEKİRDAĞ'IN SORUNLARINI HEP BİRLİKTE ÇÖZECEĞİZ

Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Albayrak, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası ile her zaman işbirliği içerisindeyiz. Tekirdağ halkının sorunlarını hep birlikte çözeceğiz. Göreve geldiğimiz günden beri mesaimizin tamamını halkımızın refahı için harcadık. Bundan sonraki süreçte de aynı kararlılıkla devam edeceğiz, dedi.

BELEDİYELERİMİZLE ORTAK HAREKET EDECEĞİZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti  ifade eden Enis Sülün; Odamız olarak her zaman Başkan Albayrak ve Büyükşehir Belediyesi'nin yanında olacağız. Belediyelerimizle istişare içinde hareket ederek bölgemizin gelişimi noktasında güzel adımlar atacağız, ifadelerini kullandı.