Çorlu TSO Ana Sponsorluğu´nda "Ödüllü Firmalardan Tüyolar" ve "İş Hukuku" Zirvesi Gerçekleşti

9 Kasım 2015
Çorlu TSO Ana Sponsorluğu´nda  "Ödüllü Firmalardan Tüyolar" ve "İş Hukuku" Zirvesi Gerçekleşti

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Ana Sponsorluğu’nda;PERYÖN Trakya Şubesi - Türkiye İnsan Yönetimi Derneği Trakya Şubesi olarak  organize edilen ‘‘Ödüllü Firmalardan Tüyolar'' ve '' İş Hukuku'' Zirvesi  7 Kasım 2015 Cumartesi günü Hilton Garden İnn Çorlu' da  gerçekleşti.

Zirve; İnsan Yönetimi adına çok güzel mesajların verilmesi  ve her oturumdan bir sonuç bildirgesinin çıkarılması, insan yönetiminde ödül almış birbirinden değerli firmaların katılımlarıyla, bölgemizin geleceğe ışık tutarak şekillenmesi ve bakış açılarının olumlu bir düzeye çıkarılması  amacıyla düzenlenmiştir.

Zirveye; Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün ve Meclis Üyesi Mustafa Filiz katılımda bulundular.

“ÇORLU TSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI ENİS SÜLÜN’E

DESTEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNUYORUZ”

1998 yılından beri faaliyette olduklarını söyleyen PERYÖN Trakya Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Özber Çetin; “Biliyorsunuz ki Sivil Toplum Kuruluşlarının ayakta  kalması, birtakım etkinliklerin, faaliyetlerin yerine getirilmesi çok zor olan işlerdir. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi sınırları içerisinde yaklaşık 1000 adet Sivil Toplum Kuruluşu vardır. Buralarda  görev yapan arkadaşlarımız bizler gibi gönüllülük esasına dayalı olarak;  maddi, manevi desteklerle bu dernekleri  ayakta tutmaya çalışıyorlar. Bizlerde bunlardan biriyiz.  Çok büyük maddi bütçesi olan bir Sivil Toplum Kuruluşu değiliz, ama insan kaynakları yöneticileriyle, işvereniyle manevi olarak desteklerle bu günlere gelmiş bulunmaktayız. Düzenli olarak etkinlikler yapmaya gayret gösteriyoruz. Her yıl gerçekleştirmiş olduğumuz “İnsan Yönetimi Kongresi”ni bu yıl Mayıs ayına erteledik. Şubeler olarak baktığımızda; PERYÖN’ün beş tane şubesi ve bir genel merkezi vardır. Bizlerin yapmış olduğu etkinliklere sizlerin katılımı, işverenimizin ve sanayicimizin vermiş olduğu destek  de çok önemlidir. Bugün zirvemizde birlikte olmamıza büyük katkı sağlayan, maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Çorlu TSO  Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün’e ve değerli Yönetim Kurulu’na teşekkürlerimizi sunuyoruz”dedi.

“ORTAK HEDEFİMİZ ZENGİN BİR TÜRKİYE,

MUTLU ÇALIŞAN VE MUTLU İŞVERENLERDİR”

Böyle faydalı bir etkinlikte biraraya gelmekten dolayı memnuniyetini belirten Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün; “Sizleri müşteri olarak değil, iş ortaklarımız, istihdam yaratan işverenler ve yatırımcılar olarak görmekteyiz. Çorlu TSO olarak; sanayide ve ticarette, ilerlemenin yolunun ancak insan gücünü en iyi şekilde eğitmek ve en iyi şekilde değerlendirmekle mümkün olduğuna inanıyoruz. Ortak hedefimiz zengin bir Türkiye, mutlu çalışan ve mutlu işverenlerdir. İnsan Kaynakları, işletmeler ve yöneticiler için en önemli konudur. Şirketlerin ayakta kalabilmeleri için sürdürülebilir büyüme sağlamaları gerekmekte ve bunun yolu da doğru insan kaynağı yönetiminden geçmektedir. Bugün toplantıda sunum yapacak şirketleri yaptıkları iyi uygulamaları için özellikle tebrik ediyor, diğer şirketlerin de bu iyi uygulamaları çoğaltmalarını temenni ediyorum”ifadelerini kullandı.

Programda Ödüllü Firmalar Arçelik, AVİVASA ve Garanti Emeklilik, tecrübe ve başarı hikayelerini paylaşırken Av.Cüneyt Danar’ da İş Hukuku üzerine sanayici ve işverenlerimizi ilgilendiren bir sunum yaptılar.

Etkinliğe  yapmış olduğu değerli katkılarından dolayı; PERYÖN Trakya Şubesi  Yönetim Kurulu Başkanı Özber Çetin, Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün’e teşekkür plaketi takdim etti.

HABER GÖRSELLERİ