Çorlu TSO´nun Ücretsiz Eğitim Programları Devam Ediyor

11 Kasım 2015
Çorlu TSO´nun Ücretsiz Eğitim Programları Devam Ediyor

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nın (Çorlu TSO) düzenlemiş olduğu ücretsiz eğitimler programı kapsamında 11 Kasım 2015 Çarşamba günü "Yöneticilik ve Liderlik Eğitimi" gerçekleşti.

Çorlu TSO Konferans Salonu'nda Doç. Dr. Recep Erbay'ın sunumlarıyla gerçekleşen eğitimde; Kurumsal Yönetim, Yönetim ve Liderlik, Değişim, Değişim Yönetimi, Kurumsal İmaj ve Kurum Kültürü, Olumlu Kurum İklimi Yaratma, Olumsuz Kurum İklimi ve Çalışanlara Etkisi, Liderlik ve İletişim, Motivasyon ile Personel Yönetimi ve İdari İşler, Stres, Krizi Zaman ve Toplam Kalite Yönetimi, Ücretlendirme ve Yönetim - Sendika İlişkileri, Kariyer Planlama ile Geliştirme ve Performans Değerlendirme konuları hakkında katılımcılara bilgiler verildi.

SERTİFİKALI EĞİTİM PROGRAMLARIMIZ DEVAM EDECEKTİR

Gerçekleşen eğitimle ilgili açıklamada bulunan Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün; "Çalıştıkları firmalarda kalite kavramının yerleşmesini arzulayan üst ve orta kademeli yöneticiler, kalite kavramıyla ilgili çalışma yapanlar, faaliyet alanları ne olursa olsun daha iyi, verimli ve karlı iş yapmak isteyen firmaların orta ve üst düzey yöneticileri, yönetici adayları, süreç yönetimi çalışmalarında aktif biçimde rol alan çalışanlar, firmaların kalite yönetim biriminde çalışmak isteyenler, kalite yöneticisi, kalite yönetim temsilcisi olarak çalışan ve kendini geliştirmek isteyenler, yeni bir meslek edinmek isteyen arkadaşlarımız ile yeni mezun olan öğrencilerimiz, ücretsiz eğitimlerimize katılarak sertifikalarını aldılar. Kendilerine çalışma hayatlarında başarılar dilerim. Sertifikalı eğitim programlarımız devam edecektir" dedi.