Çorlu TSO´da"Kobi Proje Destek Programı Proje Teklif Çağrısı" Semineri Gerçekleşti

12 Kasım 2015

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nın (Çorlu TSO) üyelerine yönelik olarak düzenlediği ücretsiz eğitimler kapsamında 12 Kasım 2015 Perşembe günü "KOBİ Proje Destek Programı Proje Teklif Çağrısı" konulu seminer gerçekleşti.

Çorlu TSO Meclis Toplantı Salonu'nda KOBİ Uzman Yardımcısı Şule Alkış'ın sunumlarıyla gerçekleşen seminerde; KOBİ Proje Destek Programı Uygulama Esasları, Yararlanma Koşulları ve Destek Üst Limitleri, KOBİ’lerin Yönetim Becerilerini ve Kurumsal Yetkinliklerini Geliştirmek ve KOBİ’lerin Markaya Yönlendirilmesi ile  Desteklerden Yararlanma Süreci hakkında genel bilgiler katılımcılara aktarıldı.

PROJE YAZMA KONUSUNDA DESTEKLERİMİZ SÜRECEKTİR

Gerçekleşen seminer hakkında değerlendirmede bulunan Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün; "Ülkemiz ekonomisinin güçlenmesi için girişimci sayısının artırılması gerekiyor. Proje yazmak çok zorlu bir süreç değildir. Yeter ki başvuracağınız proje KOSGEB desteklerine uygun olsun ve girişimcilerimiz için yapılan toplantı ve eğitimlere tüm üyelerimiz katılsın. Proje yazma konusunda Odamız ve KOSGEB yetkilileri her zaman üyelerimize destek vermeye hazırdır" dedi.
HABER GÖRSELLERİ