13 Kasım 2015
Metin Akgün Çorlu TSO Meclis Üyelerine Veda Etti

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) (Eski) Meclis Başkanı ve AK Parti Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün, 13 Kasım 2015 Cuma günü Çorlu TSO Meclis Üyelerine bir veda konuşması gerçekleştirdi.

BAŞARILARIMIZ HEPİMİZİN BAŞARISIDIR

Meclis Üyelerine hitap eden Metin Akgün; Çorlu TSO'da görev yaptığım süre boyunca  birçok güzel çalışmalara imza attık. Birlikten kuvvet doğar ilkesiyle hareket ettik. Başarılarımız hepimizin başarısıdır. Benden sonra göreve gelecek olan Meclis Başkanımızın da devralacağı bayrağı daha da ileriye taşıyacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı.

BÖLGEMİZ VE ÇORLU İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİM

Görev süremiz esnasında ilçemizin dinamikleri artıları eksiklikleri konusunda birçok fikirlerimiz oluştu. Bu  eksiklikleri ve değerleri daha iyi bir yere getirmek ve düzeltmek amacıyla da böyle milletvekilliği görevini üstlendim. Tabi ki meclis üyelerimizin, başkanımızın bundan sonraki destekleri ve benim onlara  verebileceğim fikirler, destekler sonuna kadar devam edecek. Ben Bölgemiz ve Çorlu için çalışmaya devam  edeceğim" dedi.

Çorlu TSO Meclis Üyeleri, Odamıza ve Üyelerimize verdiği hizmetler ve özverili çalışmalarından dolayı Metin Akgün'e hizmet onur ödülü takdim etti.
HABER GÖRSELLERİ