Çorlu TSO´da Maliyet Muhasebesi Uygulamaları Eğitimi Gerçekleşti

18 Kasım 2015
Çorlu TSO´da Maliyet Muhasebesi Uygulamaları Eğitimi Gerçekleşti

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nın (Çorlu TSO) düzenlediği ücretsiz eğitimler kapsamında     18 Kasım 2015 Çarşamba günü "Maliyet Muhasebesi Uygulamaları Eğitimi" gerçekleşti.

Çorlu TSO Konferans Salonu'nda Eğitmen Levent Polat'ın sunumlarıyla gerçekleşen eğitimde; Maliyet Muhasebesinin Amaçları, Temel Kavramlar, Maliyetlerin Sınıflandırılması, İlk Madde ve Malzeme Maliyetleri, İşçilik Maliyetleri, Maliyet Muhasebesi Kayıt Sistematiği (7/Ave 7/B), Maliyet Muhasebesi Sistemi ve Organizasyonu, Uluslararası Finansal Raporlama Standartları, (UFRS) Bağlamında Stoklar ve Maliyetleme Yaklaşımı, Maliyet - Hacim - Kar Analizleri, Başabaş Noktası Analizi, Güncel Maliyetleme Yaklaşımları konularında katılımcılara bilgiler verildi.

ÇORLU TSO WEB SAYFASINDAN KAYIT YAPILMAKTADIR

Eğitimlerle ilgili açıklamada bulunan Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün; "Odamız tarafından düzenlenen ücretsiz sertifikalı eğitim programlarımız önümüzdeki aylarda da devam edecektir. Eğitimlerimize katılmak isteyenler http://www.corlutso.org.tr/akademi.html (Çorlu TSO Akademi) adresinden kayıtlarını yaptırabilirler.