Çorlu TSO´da "E-Defter, E-Fatura Semineri" Gerçekleşti

26 Kasım 2015
Çorlu TSO´da "E-Defter, E-Fatura Semineri" Gerçekleşti

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nın (Çorlu TSO) düzenlediği eğitimler kapsamında 26 Kasım 2015 Perşembe günü E-Defter, E-Fatura Semineri gerçekleşti.

İş Geliştirme Yönetmeni Çiğdem Kutlu'nun sunumlarıyla Çorlu TSO Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleşen seminerde; Neden E-Finans? Kimler E-Fatura Mükellefi? E-Finans Özel Entegrasyon Yöntemi, E-Finans, E-Fatura Avantajları, E-Defter Nedir? E-Defter İçin Firmanızın Yapması Gereken Hazırlık? E-Finans E-Defter Bulut Uygulaması Avantajları, E-Arşiv Nedir? E-Arşiv Hazırlık ve Başvuru Süreci, E-Arşiv Uygulamasını Kullanım Yöntemleri – Entegrasyon Çözümü, E-Arşiv E-Defter Özel Durumu, KEP Sistemi Nedir? konuları hakkında katılımcılara bilgiler verildi.

KURUMSAL İŞLEMLER ARTIK ELEKTRONİK ORTAMA GEÇİŞ YAPIYOR

Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün; Artık kurumsal işlemlerin tamamının elektronik ortama geçmeye başladığını, bu geçiş sürecine herkesin hazırlıklı olması gerektiğini söyledi.

Sülün, üyelerimizin yararına olacak eğitimlerimiz ve seminerlerimiz önümüzdeki aylarda da sürecektir. Eğitimlerimize http://www.corlutso.org.tr/akademi.html (Çorlu TSO Akademi) adresinden başvurabilirsiniz, dedi.