Tekirdağ İl Jandarma Alay Komutanı Albay Erdal Eren ve Beraberindeki Heyetten Çorlu TSO Meclis Başkanı İsmail Güleroğlu´na Ziyaret

1 Aralık 2015
Tekirdağ İl Jandarma  Alay  Komutanı Albay Erdal Eren ve Beraberindeki Heyetten Çorlu TSO Meclis Başkanı İsmail Güleroğlu´na Ziyaret

Tekirdağ İl Jandarma  Alay  Komutanı Alb. Erdal Eren, Çorlu İlçe Jandarma  Komutanı Yzb. Serkan  Gürszoy ve  Can Tekstil Yetkilisi Erdim Noyan, 1 Aralık 2015 Salı günü Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası ( Çorlu TSO) Meclis Başkanı İsmail Güleroğlu'nu makamında ziyaret ettiler.

Gerçekleşen ziyarette Çorlu TSO Meclis Başkanı İsmail Güleroğlu'na yeni görevinde başarılar dileyen Tekirdağ İl Jandarma  Alay  Komutanı Alb. Erdal Eren, faaliyetler ve yapılabilecek iş birlikleriyle ilgili bilgilendirmede bulundu.