Çorlu TSO´da Diksiyon, Artikülasyon, Güzel ve Etkili Konuşma Eğitimi Gerçekleşti

3 Aralık 2015

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası’nın (Çorlu TSO) düzenlediği eğitimler kapsamında 3 Aralık 2015 Perşembe günü “Diksiyon, Artikülâsyon, Güzel ve Etkili Konuşma” eğitimi gerçekleşti.

Çorlu TSO Meclis Toplantı Salonu’nda  gerçekleşen eğitimde sunumlarıyla katılımcıları bilgilendiren  Eğitmen Uzman Emine Öztürk; Retorik, Hitabet (Söylev), Mülakat, Röportaj, Açık oturum, Münazara (Tartışma), Konuşma korkuları ve nedenleri, Grup önünde konuşma aşamaları (Amaç, araştırma, tasarım, kişilik), Soru-Cevap, İlk izlenim, Ses kullanma, Göz ilişkisi, Beden dili, Ruh hali konularında katılımcılara bilgiler verdi.

BAŞARI  İÇİN  İLETİŞİM  ŞARTTIR

Gerçekleşen eğitimle ilgili açıklamada bulunan Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün; “Başarı için iletişim şarttır. Dilimizi iyi kullanabiliyorsak başarı kaçınılmazdır. Gerçekleştirilen eğitimde; etkili ve doğru konuşma, söz söyleme sanatı yani diksiyonu geliştirme yönünde katılımcılarımıza faydalı bilgiler verilmiştir. Eğitimlerimiz devam etmektedir. Aralık ayı içerisinde gerçekleşecek eğitimler hakkında bilgi almak isteyen katılımcılarımızın http://www.corlutso.org.tr/akademi.html (Çorlu TSO Akademi) adresinden  veya 0282 651 1096 irtibat numarasına başvurularını yapabilirler” dedi.

HABER GÖRSELLERİ