7 Aralık 2015
Çorlu TSO´da "Bordro ve Personel Yönetimi Eğitimi" Gerçekleşti

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nın (Çorlu TSO) düzenlediği eğitimler kapsamında 7 Aralık 2015 Pazartesi günü "Bordro ve Personel Yönetimi Eğitimi" gerçekleşti.

Çorlu TSO Konferans Salonu'nda gerçekleşen eğitimle ilgili açıklamada bulunan Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün; "Yrd.Doç.Dr. Ali Gürel'in sunumlarıyla gerçekleşen eğitimde; Bordro yönetimi, Eğitim yönetim, Sicil işlemleri, Çalısma süreleri, Esnek çalısma sistemleri, Mazeret izinleri ve mevzuatımızdaki yeri, Fazla mesailerin bordrolanması, Puantaj yönetimi ve puantaj sistemleri, Ücret hesap pusulası, Bordro teknikleri, Bordroda şekil şartı, Maktu aylıklı personelin hakları, Yasal kesintiler, Çalısma koşullarında değişiklik yapma, İşverenin yükümlülükleri, iş hukukunda fesih ve sonuçları hakkında katılımcılara bilgiler verilmiştir" dedi.

Eğitim sonunda katılımcılara katılım sertifikası takdim edildi.

HABER GÖRSELLERİ