Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Köroğlu "Türkiye Teknoloji Buluşmaları"na Katıldı

8 Aralık 2015

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Köroğlu'nun iştirak ettiği "Türkiye Teknoloji Buluşmaları" Türk Ekonomi Bankası (TEB), Trakya Kalkınma Ajansı ve e-ticaret SEM işbirliğinde 08 Aralık 2015 Salı günü Edirnede gerçekleştirildi.

İNSANLARA FAYDALI OLACAK ŞEYLERİ MEYDANA GETİRMEK GEREKİR

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, Trakya Üniversitesi Balkan Kongre Merkezi'nde gazeteci ve televizyon programcısı Metin Uca moderatörlüğünde gerçekleştirilen toplantıda, günümüzde teknolojinin her geçen gün geliştiğini vurgularken; "İnsanlara faydalı olacak şeyleri meydana getirelim. Bu da çalışmak ve deneyimlerle oluyor" ifadelerini kullandı.

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası (Edirne TSO) Başkanı Recep Zıpkınkurt ise farklı fikirleri olan, şirket kurmak isteyen gençlere nereden ve nasıl sermaye bulmaları konusunda 24 saat hizmet veren birimleri olduğunun altını çizdi.

Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yener Yörük de üniversitelerinde öğrencilerin yaptığı önemli buluşlar ve çalışmalar hakkında katılımcılara bilgi verdi.

Balkan Kongre Merkezi Fuaye alanında; gerçekleştirilen proje pazarında bölgedeki teknoparklar, üniversiteler ve özel işletmelerin geliştirdiği prototipler sergilendi.

HABER GÖRSELLERİ