Çorlu TSO´da "Bel ve Boyun Fıtıklarında Tanı ve Tedavisi" Semineri Gerçekleşti

10 Aralık 2015
Çorlu TSO´da "Bel ve Boyun Fıtıklarında Tanı ve Tedavisi" Semineri Gerçekleşti

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nın (Çorlu TSO) düzenlediği eğitimler kapsamında 10 Aralık 2015 Perşembe günü "Bel ve Boyun Fıtıklarında Tanı ve Tedavisi Semineri" gerçekleşti.

Çorlu TSO Konferans Salonu'nda gerçekleşen seminerde katılımcılara hitap eden Opr. Dr. Cem Hakan Yurtsever; “Hareketsiz yaşam, kaslara aşırı yüklenme, bilinçsiz şekilde yapılan spor, uzun süre araba kullanma, vücuda uygun olmayan yatak, sandalye ve masa kullanımı fıtığa zemin hazırlar" diyerek yapılması gerekenler konusunda da uyarılarda bulundu.

Seminerle ilgili açıklamada bulunan Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün “Katılımcılarımızın bundan sonraki hayatlarını etkileyecek, yaşam kalitelerini artıracak seminerlerin olması bizleri mutlu ediyor. Diğer eğitimlerimizle ilgili bilgiye http://www.corlutso.org.tr/akademi.html (Çorlu TSO Akademi) adresinden ulaşabilirsiniz" dedi.