Sakatlar Derneği Çorlu Şubesi´nden Enis Sülün´e Ziyaret

10 Aralık 2015
Sakatlar Derneği Çorlu Şubesi´nden Enis Sülün´e Ziyaret

Sakatlar Derneği Çorlu Şubesi Başkanı Canan Yurtsever ve beraberindeki heyet 10 Aralık 2015 Perşembe günü Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün'e ziyarette bulundular.

Sakatlar Derneği Çorlu Şubesi Başkanı Canan Yurtsever, ziyaret sırasında yaşadıkları sıkıntıları Enis Sülün'e aktararak; "Engellilerin dışarıda yaşam sürdürebilmeleri ve projelerin hayata geçirilmesini istiyoruz. Engelsiz bir Çorlu için yapılacak yeni projelerin diğer kentlere örnek olacağına inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Enis Sülün; Sakatlar Derneği Çorlu Şubesi Başkanı Canan Yurtsever 'in isteklerinin bir an önce uygulanması ve hayata geçirilmesi için gerekli çalışmalarının başlatılacağının sözünü ve desteğini verdi.