Belçika ve Lüksemburg Heyeti, Odamız Üyeleri Bekaert Tekstil ve Can Tekstil´i Ziyaret Etti

15 Aralık 2015

Belçika Konsolosu Fabienne Ducy, Belçika Valon Bölgesi Ataşesi Eric Bletard, Belçika Lüksemburg Ticaret Derneği Başkanı Aykut Eken, Lüksemburg Ticari Ataşesi Kıvanç Ergu, ve Belçika Lüksemburg Ticaret Derneği İdari Asistanı Aylin Dalyanoğlu'nda oluşan heyet 15 Aralık 2015 Salı günü Bekaert Tekstil ve Can Tekstil'i ziyaret etti.

İlk olarak Bekaert Tekstil'i ziyaret eden heyete Avrupa Operasyon Müdürü Ertuğrul Günay firma hakkında bilgiler verdi. Ziyaret sonunda Belçika Lüksemburg Ticaret Derneği Başkanı Aykut Eken, Ertuğrul Günay'a plaket takdim etti.

Son olarak Can Tekstil'i ziyaret eden heyet burada Erdim Noyan ile istişarelerde bulundu.

Belçika Lüksemburg Ticaret Derneği Başkanı Aykut Eken, Erdim Noyan'a plaket takdim ederek çalışmalarında başarılar diledi.

HABER GÖRSELLERİ