ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI

EN DE

Türkiye-Kırgızistan Yatırım ve İş Forumu, 21 Ocak 2016

14 Ocak 2016

                                                                                                                             Tarih     :14.01.2016

                                                                                                                             Sayı       :696

SAYIN ÜYEMİZ

İlgi: TOBB'nin 12.01.2016 tarihli ve 411/630 sayılı yazısı.

İlgide kayıtlı yazıda, TOBB, Kırgız Sanayi ve Ticaret Odası işbirliğinde Türkiye - Kırgızistan Yatırım ve Ticaret Forumu düzenleneceği bildirilmiştir. 21 Ocak 2016 tarihinde TOBB İkiz Kuleler Hizmet binasında gerçekleştirilecek "Forum"a, Kırgız Cumhuriyeti Ekonomi Bakanı Sn. Arzybek KOZHOSHEV ve beraberindeki Kırgız işadamlarının katılımı da öngörülmektedir.

Söz konusu Foruma katılması öngörülen Kırgız firmalarının tarım, gıda, inşaat, enerji, tekstil, ulaştırma- lojistik, ticaret ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren Kırgız işadamlarından oluşması öngörülmektedir. Forumun ardından, katılımcı Kırgız firmaların temsilcileri ile ikili görüşmeler gerçekleştirilebilecektir. Kırgızistan'dan katılım sağlaması beklenen firmaların listesi ve faaliyet alanlarına dair bilgiler katılım teyidi veren firmalara bilahare bildirilecektir.

Katılmayı düşünen üyelerimizin katılım teyitlerini en geç 18 Ocak 2016 tarihine kadar TOBB'a (Adem Kula, Tel: 0212 324 95 42, E-posta: [email protected]) bildirmeleri gerekmektedir.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,

İbrahim KARAĞÖZ

Genel Sekreter