Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, Çorlu TSO Olağan Meclis Toplantısı´na İştirak Etti

27 Şubat 2015

Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, 26 Şubat 2015 Perşembe günü düzenlenen Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası ( Çorlu TSO ) Olağan Meclis Toplantısı'na katıldı.

Çorlu TSO Meclis Başkanı Metin Akgün, Meclis Başkan Yardımcıları; Ersan Peyamisafa, Yavuz Hasçelik, Meclis Katip Üyesi Miraç Çolak ve Meclis Üyelerinin yer aldığı toplantıya iştirak eden Kılıç, gerçekleşecek projeler hakkında bilgilendirmede bulundu.

"2015 TRAFİK YILI OLACAKTIR"

Toplantıda; Çorlu'da 2015 yılını "Trafik Yılı" olarak değerlendirdiklerini belirten Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç; "Çorlu'nun en büyük sorunlarından biri olan trafik sorununda gerek araçların gerekse yayaların üzerine düşen sorumlulukları var. Bizler bu sorun için sizlerle birlikte bir takım çalışmalar yapacağız" dedi.

"ÇORLU'DA DUMANSIZ HAVA SAHASI OLUŞTURULMASINI DİLİYORUM"

Sigarayı bıraktırmak için de kampanya oluşturduklarını belirten Kaymakam Kılıç, "Sigara içen vatandaşlarımızdan sigaraya vermiş oldukları parayı anlaşmalı bankamıza yatırmalarını isteyeceğiz. Bu aylık olarak vatandaşlarımıza çok yüksek gelebilir, o yüzden biz sigara içen vatandaşlarımızdan her ay 50 TL bankaya para yatırmalarını teklif edeceğiz. Bir yıllık bu kampanya sonunda bankada toplanan para kişiye tekrar iade edilecek ve bankada biriken bu para ile kişi ekonomisine katkı sağlayacak ve sigaraya yıl içinde ne kadar fazla para yatırmış olduğunu görecek, bu kişiye sigarayı bırakmasında da öncülük edecektir. Çok yakında bu çalışma ile beraber Çorlu'da dumansız bir hava sahası oluşturulmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Bu projelerde Çorlu Ticaret ve Sanayi Odas'nın da desteklerini talep eden Kaymakam Levent Kılıç, Oda üyelerinin de bu projelere destek vermelerini istedi.