Çorlu TSO´da “İş Ortamında İlişkiler” Eğitimi Gerçekleşti

26 Ocak 2016
Çorlu TSO´da “İş Ortamında İlişkiler” Eğitimi Gerçekleşti

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nın (Çorlu TSO) düzenlemiş olduğu eğitimler kapsamında 26 Ocak 2016 Salı günü “İş Ortamında İlişkiler” eğitimi gerçekleşti.

Eğitmen Edip Alma'nın sunumlarıyla Çorlu TSO Konferans Salonu'nda gerçekleşen eğitimle ilgili açıklamada bulunan Başkan Enis Sülün; "İletişimin insan hayatına sağladığı birçok fayda vardır. Teknolojinin günden güne yenilenmesi, gelişmesi iletişim anlayışını da doğrudan etkilemekte ve değiştirmektedir. İletişim bir sosyal ihtiyaç olduğu kadar insanların birbirleri ile paylaşımda bulunmaları, haberleşebilmeleri için gerekli bir unsurdur. Buna bağlı olarak iş yerlerinde personel arasında iletişim kurabilme son derece önemlidir. Gerçekleşen eğitim sonucunda katılımcılarımız sertifikalarını almaya hak kazanmışlardır. Odamız tarafından düzenlenecek olan eğitimlere http://www.corlutso.org.tr/akademi.html (Çorlu TSO Akademi) adresinden başvurmanız dahilinde kaydınız gerçekleşecektir" ifadelerini kullandı.