26 Ocak 2016
Çorlu TSO´da "Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Sertifika Töreni" Gerçekleşti

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) ve KOSGEB işbirliğiyle; 28 Eylül - 8 Ekim 2015, 26 Ekim - 6 Kasım 2015 ve 23 Kasım - 3 Aralık 2015 tarihleri arasında düzenlenen "Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi" tamamlanmıştır.

Eğitim sonucunda sertifika almaya hak kazanan katılımcılar için KOSGEB Tekirdağ Müdürü Sayın Tolga Erkan ve Çalışma ve İş Kurumu Çorlu Hizmet Merkezi Müdürü Ahmet Durmuş'un katılımlarıyla 26 Ocak 2016 Salı günü Odamız Meclis Salonu'nda sertifika töreni gerçekleştirildi.

Sertifika törenine; Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları; İsmail Köroğlu ve İbrahim Gönül katılımda bulundular.

Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün; Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası  olarak Bölgemiz girişimci adaylarına yönelik çalışmalarımız KOSGEB’in de destekleriyle devam etmektedir

Sertifika töreninde konuşan Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün; KOSGEB Tekirdağ Müdürlüğü ’nün destekleri ve İŞKUR Çorlu Hizmet Merkezi Müdürlüğü iş birliği ile Eylül, Ekim ve Kasım döneminde Odamız bünyesinde 70 saatlik üç adet uygulamalı girişimcilik eğitimi gerçekleştirilmiştir. Söz konusu eğitimi tamamlayan ve girişimcilik sertifikasını almaya hak kazanan katılımcılara sertifikalarını vermek üzere burada toplanmış bulunmaktayız. Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası  olarak Bölgemiz girişimci adaylarına yönelik çalışmalarımız KOSGEB’in de destekleriyle devam etmektedir. Girişimcilerimizin Bölgemize ve Çorlumuza katma değer sağlamasını temenni eder, bizlere bu imkânı sağlayan KOSGEB adına sayın Tolga Erkan'a ve İŞKUR adına sayın Ahmet Durmuş'a teşekkür eder, saygılarımı sunarım" dedi.

KOSGEB Tekirdağ Müdürü Tolga Erkan; 2010 - 2015 yılları arasında 4875 kursiyerimiz eğitimleri tamamlamıştır

KOSGEB Tekirdağ Müdürü Tolga Erkan; Yükselen bir değer olan girişimciliğin önemi her geçen gün artmaktadır. KOSGEB'in öncelikli amaçlarından biri ülkemizdeki girişimciliği yaygınlaştırmak, güçlü bir ekosistem oluşturmak ve  girişimciliği geliştirmektir. Devletimiz, Ülkemizde girişimcilerin başlangıç noktası olarak KOSGEB'i göstermektedir. Bu kapsamda bizde Tekirdağ KOSGEB olarak girişimciliğin kalitesinden yola çıkarak 2010 yılından itibaren "Uygulamalı Girişmicilik Eğitimlerini" başlattık. 2010 - 2015 yılları arasında 4875 kursiyerimiz eğitimleri tamamlamıştır. Bu eğitimler sonucunda İlimiz genelinde 236 girişimcimiz kendi şirketini kurdu ve KOBİ oldu. Övünerek söylemek istediğim bir konu ise;  Bu girişimcilerden 76 tanesi Çorlu TSO, KOSGEB ve İŞKUR işbirliğinde gerçekleşen kursları tamamlayıp iş yerlerini açmışlardır. Bugüne kadar bize destek olan Çorlu TSO ve İŞKUR'a da huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

İŞKUR Çorlu Hizmet Merkezi Müdürü Ahmet Durmuş; Gerçekleşen 3 eğitime katılan ve sertifika almaya hak kazanan girişimcilerimizi tebrik ediyorum

İŞKUR Çorlu Hizmet Merkezi Müdürü Ahmet Durmuş; "Gerçekleşen 3 eğitime katılan ve sertifika almaya hak kazanan girişimcilerimizi tebrik ediyorum. Burada belgelerini alan arkadaşlarımızdan ricamız; iş yerlerini kurduktan sonra asla KOSGEB le irtibatlarını kesmesinler. İstedikleri zaman çalışan arkadaşlarımızla diyalog halinde olabilirler" açıklamasında bulundu.
HABER GÖRSELLERİ