Çorlu TSO´da "Ar-Ge Destekleri ve İnovasyon Yönetimi Eğitimi" Gerçekleşti

29 Ocak 2016
Çorlu TSO´da "Ar-Ge Destekleri ve İnovasyon Yönetimi Eğitimi" Gerçekleşti

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nın (Çorlu TSO) düzenlediği eğitimler kapsamında 29 Ocak 2016 Cuma günü "Ar-Ge Destekleri ve İnovasyon Yönetimi Eğitimi" gerçekleşti.

Eğitmen Fatih Yaldız'ın sunumlarıyla Çorlu TSO Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleşen eğitimle ilgili açıklamada bulunan Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün; "Günümüzün zorlu rekabet koşullarında şirketlerin sürdürülebilir büyümesinin tek yolu araştırma-geliştirme (AR-GE) ve yenilikten geçmektedir. Gerçekleşen eğitimde AR-GE projeleri için TÜBİTAK Teknoloji  ve Yenilik Destek Programları Başkanlığı (TEYDEB) destek programlarından faydalanmak isteyen şirketlere programlar ve proje destekleme süreçleri hakkında bilgiler verilmiştir" dedi.