Kurum Kültürü ve İş Etiği Eğitimi

5 Şubat 2016

05/02/2016

Odamız tarafından 01 Mart 2016 tarihinde gerçekleştirilecek “Kurum Kültürü ve İş Etiği” konulu eğitime katılımınızı rica eder, memnuniyet duyarız.

Eğitim İçeriği:

Eğitim Konusu: Kültür ve kurum, Kültürün özellikleri, Kurum içi iletişim, İş etiği, Etik değerlere sahip organizasyon kültürleri, Kurum kültürünü verimlilik aracı olarak kullanmak, Çalışanlar kültürü nasıl benimser, Kurum kültürü oluştururken göz önünde bulundurulması gerekenler, Kültürü oluşturan prensip ve faaliyetler.

Eğitimci: Zeki YÜKSEKBİLGİLİ

Yer: Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu / Şeyhsinan Mah. Kantarcı Sok. No:16

Saat: 10:00-16:00

Eğitimlerimize http://www.corlutso.org.tr/akademi.html (Çorlu TSO Akademi) adresinden başvurmanız dahilinde kaydınız gerçekleşecektir. (İrtibat: 0282 651 10 96)

Not: Eğitimlerimize kayıt yaptırıp katılım gösteren tüm katılımcılara “Katılım Sertifikası” verilecektir. Eğitimimiz Ücretsizdir.