Çorlu TSO´da "Uğraştığın İş Çağın Neresinde?" Eğitimi Gerçekleşti

19 Şubat 2016
Çorlu TSO´da "Uğraştığın İş Çağın Neresinde?" Eğitimi Gerçekleşti

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nın (Çorlu TSO) düzenlediği eğitimler kapsamında 19 Şubat 2016 Cuma günü "Uğraştığın İş Çağın Neresinde?" eğitimi gerçekleşti.

Eğitmen Edip Alma'nın sunumlarıyla Çorlu TSO Konferans Salonu'nda gerçekleşen eğitimle ilgili açıklamada bulunan Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün; "Hızla gelişen teknoloji, çeşitli meslek dallarında kendilerini göstermektedir. Bu işleri yapan kişiler kendilerini çağın gerektirdiği şartlara göre yetiştirmeli ve hizmetlerini bu doğrultuda sunmalıdırlar. Müşteriler artık daha bilinçli ve ürün bazında çok çeşitlilik istiyorlar. İş yeri sahibi bu isteklere cevap vermek için bulunduğu koşulları iyi analiz etmelidir. Odamız tarafından verilen ücretsiz sertifikalı eğitim programlarına kayıt yaptırmak için  http://www.corlutso.org.tr/akademi.html (Çorlu TSO Akademi) adresine başvurabilirsiniz" dedi.

Eğitim sonunda katılımcılara "Katılım Sertifikası" verildi.