YEKAF 2016 Kongresi

Tarih     :22/02/2016

Sayı       : 2330

İlgi: TOBB’nin 18.02.2016 tarihli ve 511/3535 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, Yerel Kalkınma Derneği(YER-KA) ile Mimar ve Mühendisler Grubu(MMG) işbirliğinde yürütülen ve “Başbakanlık Tanıtma Fonu Desteği ile 03-06 Mart 2016 tarihlerinde Antalya’da Lykia World Hotel’de gerçekleştirilecek olan “1. Uluslararası Yerel Kalkınma ve Finansman Kongresi” düzenleneceği bildirilmektedir.

Söz konusu Kongrede yerel kalkınma modellerinin geliştirileceği, finansman yöntemlerinin ve yerel kalkınma politikalarının geniş katılımlı platformda tartışılacağı belirtilmiştir.  İlgili yazı ektedir.

Bilgilerinize sunarız.

DOSYALAR / BELGELER