TÜKÇEV “Mevzuatlar Kapsamında Atık Yönetimi” Semineri hk.

23 Şubat 2016

Tarih     :23/02/2016

Sayı       : 2360

İlgi: Tüketici ve Çevre Eğitim Vakfı’nın 22.02.2016 tarihli ve 2016/40 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, Tüketici ve Çevre Eğitim Vakfı’nın yetkilendirilmiş kuruluş olarak; ticari ve sanayi kuruluşlarının yanı sıra çevre konusunda faaliyet gösteren danışmanlık firmalarına ve belediyelerimize çevre mevzuatları ile ilgili bilgilendirme yapmak ve yükümlülüklerini hatırlatmak temel görevlerinden olduğu belirtilmiştir.

26.02.2016 tarihinde 13.00-17.30 saatleri arasında Odamız Konferans Salonunda “Mevzuatlar Kapsamında Atık Yönetimi” konulu seminer düzenlenecektir.

Bilgilerinize sunarız.

DOSYALAR / BELGELER