Avusturya İstanbul Konsolosluğu´ndan Enis Sülün´e Ziyaret

23 Şubat 2016
Avusturya İstanbul Konsolosluğu´ndan Enis Sülün´e Ziyaret

Avusturya Ticari Konsolosu Georg Karabaczek ve Yardımcı Konsolos Gabriele Haselsberger, 23 Şubat 2016 Salı günü Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün'ü makamında ziyaret etti.

İki ülke ilişkilerinin ilerlemeye devam ettiği ve bu ilişkiden iş adamlarının olumlu yönde etkilendiğini belirten Avusturya İstanbul Konsolosu Georg Karabaczek, bu ilişkilerin daha da artması için çalışmalarının süreceğini belirtti.

Enis Sülün; "Bölgemiz Avrupa'ya yakınlığından dolayı avantajlı konumdadır"

Gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün "Bölgemiz konum olarak Avrupa'ya yakınlığından dolayı avantajlı durumdadır. Bizler iş adamları olarak Ülkemizin ekonomik seviyesini ileriye taşımak için var gücümüzle çalışıyoruz. Dilerim bu çalışmalarımız uzun yıllar boyunca meyvesini verir" dedi.